— Dette er ordentlig leit for elever, foresatte og ansatte på 2.trinn, skriver Tonsenhagen skole på sin nettside.
— Dette er ordentlig leit for elever, foresatte og ansatte på 2.trinn, skriver Tonsenhagen skole på sin nettside.

Koronasmitte ved Tonsenhagen skole. Utsetter skolestart for andreklassinger

— Dessverre har Tonsenhagen skole en lei beskjed å komme med. Skolen ble lørdag ettermiddag orientert om at en ansatt på 2. trinn har fått påvist koronavirusinfeksjon, skriver skolen på sin nettside.

Publisert

Den ansatte ved Tonsenhagen skole som er koronasmittet har deltatt i planleggingsmøter og hatt kontakt med enkeltelever ved AKS, opplyser skolen på sin nettside.

Smittevernteamet i bydel Bjerke har ifølge skolen kartlagt hvilke elever og ansatte som kan ha vært utsatt for koronasmitte gjennom kontakt med den ansatte.

— Skolen har vært nøye på smittevern og organisert planleggingsdagene slik at karantenen er begrenset til 10 ansatte av et personale på over 100.

Vurderer hjemmeskole for 2. klasse

— Skolen flytter nå på ansatte og vil klare å starte skole og AKS som planlagt for alle trinn bortsett fra 2.trinn, står det på nettsiden til Tonsenhagen skole.

— Dette er ordentlig leit for elever, foresatte og ansatte på 2.trinn. Vi vet at både lærere og elever gledet til å treffe hverandre igjen etter sommerferien, skriver skolen.

Nå vurderes muligheten for å få til en form for hjemmeskole for andreklassingene. Samtidig oppfordres foresatte med dokumentert behov for tilsyn på grunn av samfunnskritiske jobber om å ta direkte kontakt med skolen.

Tonsenhagen skole opplyser at skolestart for andreklassingene foreløpig er utsatt en uke til 24. august.

Powered by Labrador CMS