Innsatsleder Kristoffer Bang informerer om en hendelse ved Kuben Videregående Skole der en person skal ha blitt knivstukket under et slagsmål.
Innsatsleder Kristoffer Bang informerer om en hendelse ved Kuben Videregående Skole der en person skal ha blitt knivstukket under et slagsmål.

Tenåring knivstukket i masseslagsmål på Kuben videregående. Fem personer arrestert

En gutt i tenårene ble knivstukket i et slagsmål på Kuben videregående skole på Økern. Gutten er kjørt til sykehus, og politiet har kontroll på fem personer.

Publisert

To personer blir pågrepet og tre innbrakt. De involverte er i 15-16-årsalderen, og mye tyder på at hendelsen i dag bunner ut i en eksisterende ungdomskonflikt, opplyser politiet i Oslo klokka 14.35.

Til Aftenposten opplyser politiets innsatsleder, Kristoffer Bang, at offeret ble knivstukket flere ganger. Skadeomfanget var ikke kjent i 14.45-tida.

Politiet opplyser videre at de ikke utelukker flere pågripelser. Hendelsen etterforskes bredt.

Den fornærmede er en gutt i tenårene. Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus.

Politiet opplyste om hendelsen i 12.30-tiden mandag.

Masseslagsmål

– Vi må gå varsomt fram med tanke på alderen deres. Vi jobber videre med vitneavhør og sporsikring, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til NTB.

Hendelsen skjedde ved Kuben videregående skole.

– Det fremstår som om det har vært et masseslagsmål hvor flere har vært involvert. En er skadd. Så må vi finne ut hva som er bakgrunnen og hvor mange som har vært involvert, sier innsatsleder Bang til VG.

Elever ved videregående

Gutten som ble skadd, er elev ved skolen. Det bekrefter rektor Kjell Olav Hauge til NRK.

Guttens foresatte er kontaktet, opplyser Hauge. Han bekreftet også at flere av skolens elever var involvert, men visste ikke i hvilket omfang.

Rundt klokka 13.15 opplyste politiet at de anser situasjonen som under kontroll.

– Ja, i den forstand at vi ikke ser noen pågående situasjonen her nå. Men vi er ikke sikre på om vi har fått tak i alle, sier innsatsleder Bang

Powered by Labrador CMS