Nødetatene på plss utenfor Kuben videregående skole etter at en tenåringsgutt ble knivstukket mandag.
Nødetatene på plss utenfor Kuben videregående skole etter at en tenåringsgutt ble knivstukket mandag.

Tenåring knivstukket ved Kuben videregående skole er ikke kritisk skadd

Oslo-politiet opplyser mandag kveld at tenåringsgutten som ble knivstukket i et slagsmål ved Kuben videregående skole på Økern ikke er livstruende skadd.

Publisert

– Fornærmede er ikke kritisk skadd og kommer til å klare seg. Vi har vært i kontakt med ham, men vi har ikke fått gjennomført avhør, sier Stian Holm, kriminalleder ved Oslo politidistrikt, til Avisa Oslo.

To personer ble pågrepet og tre innbrakt. De involverte er i 15-16-årsalderen, og mye tyder på at hendelsen i dag bunner ut i en eksisterende ungdomskonflikt, opplyste politiet tidligere mandag.

Skal ha blitt knivstukket flere ganger

Til Aftenposten opplyser politiets innsatsleder Kristoffer Bang at offeret ble knivstukket flere ganger. Politiet opplyser videre at de ikke utelukker flere pågripelser. Hendelsen etterforskes bredt.

Den fornærmede er en gutt i tenårene. Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus.

– Det fremstår som om det har vært et masseslagsmål. En er skadd. Så må vi finne ut hva som er bakgrunnen og hvor mange som har vært involvert, sier innsatsleder Bang til VG.

Gutten som ble skadd, er elev ved skolen. Det bekrefter rektor Kjell Olav Hauge til NRK.

Guttens foresatte er kontaktet, opplyser Hauge. Han bekreftet også at flere av skolens elever var involvert, men visste ikke i hvilket omfang.

Rundt klokka 13.15 sa politiet at situasjonen var under kontroll.

Powered by Labrador CMS