Politiet hadde sperret av et område på Tveita fredag kveld etter melding om at det ble skutt mot en bil.

Politiet med store ressurser til Tveita etter mulig skudd: – Kan knyttes til en bil som ble sett kjørende fra stedet

Politiet fikk flere meldinger om hendelsen. Tre personer er pågrepet.

Publisert

– Vi undersøker meldinger om at noen har skutt mot en bil på Tveita. Vi har ikke kommet i kontakt med noen av de involverte foreløpig, men vi er i området med store ressurser, opplyste Oslo-politiet i en oppdatering klokken 23.19. 

– Vi snakker med flere vitner i området nå. Hvis det er vitner i området som har opplysninger som ikke har snakket med politiet ennå, ta kontakt på stedet eller på telefon, het det i en ny melding tre minutter senere.

Flere meldinger

Meldingen om hendelsen kom inn til politiet klokken 23.06.

– Vi fikk flere meldinger om hendelsen, informerte operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt idet klokken nærmet seg 23.30.

– Vi har per nå ikke funnet noe som underbygger at det har blitt brukt våpen på stedet. Vi jobber fremdeles med å avhøre vitner og få kontroll på involverte parter. Vi jobber aktivt i etterretningssporet samtidig som vi er i området i aktivt søk, sa operasjonsleder Line-Merethe Skott ved midnatt. 

Tre pågrepet

Et kvarter senere kunne operasjonslederen opplyse om at politiet hadde anholdt flere personer de mente kunne ha tilknytning til hendelsen.

– Foreløpig har vi ikke funnet noen skadde personer. Med den informasjonen vi besitter per nå, kan det tyde på at det er en relasjon mellom de involverte, la Skott til.

Like før klokken 00.30 informerte operasjonslederen om at tre personer var blitt pågrepet.

– Tre personer blir pågrepet på bakgrunn av opplysninger i saken. Personene kan knyttes til en bil som ble sett kjørende fra stedet, ifølge Skott.

Tjue minutter senere meldte politiet at de var ferdige med det operative søket. Det var da fortsatt ikke funnet noen skadde personer eller gjort funn som underbygget at det hadde blitt skutt. Saken gikk med det videre til etterforsking.

Powered by Labrador CMS