Operasjonsleder Nicolai Backe Henden avsluttet politaksjonen ved fritidsklubben på Trosterud og overlot operasjonen til Krimvakta onsdag kveld.

Mann skutt på Trosterud: Politiet avslutter operasjonen ved Trosterudklubben

Ved 20-tiden onsdag kveld avsluttet oslopolitiet det aktive søket etter gjerningspersoner etter at en mann ble skutt ved fritidsklubben Trosterudklubben på Trosterud i bydel Alna onsdag kveld.

Publisert

— Vi avslutter det operative arbeidet her ved Trosterudklubben nå. Krimvakta overtar, og operativt søk etter en eller flere gjerningspersoner her er avsluttet, sier innsatsleder på stedet, Nicolai Backe Henden til VårtOslo.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt fikk inn melding om at en person var skutt på Trosterud klokka 18.39 onsdag kveld.

Politiet fikk inn melding onsdag kveld om at en mann var blitt skutt ved fritidsklubben på Trosterud. Ved 20-tiden avsluttet de den operative delen av politiaksjonen.

Antakelig tilknytning til området

Mannen tok seg inn i fritidsklubben på Trosterud etter at han var blitt skutt. Han er alvorlig skadd, fikk behandling av ambulansepersonell på stedet og ble deretter sendt til sykehus.

Politiet ønsker ikke å opplyse hvor gammel den skadde mannen er. Det er grunn til å anta at han har tilknytning til området rundt Trosterud, sier politiet til VårtOslo.

Kriminalvakta overtok etter at operativt politi avsluttet aktivt søk etter gjerningspersoner eter at en mann ble skutt på Trosterud onsdag kveld.

Bevæpnede politifolk

Det har vært mange politipatruljer i området onsdag kveld, inkludert politihelikopter.

Et vitne på stedet opplyste onsdag til VG at de så et stort antall bevæpnede politifolk utenfor boligen sin. Vedkommende hadde også hørt flere høye smell.

Det var her i lokalene til Trosterudklubben politiet fant mannen som ble skutt onsdag kveld.
Powered by Labrador CMS