— Etterforskningen så langt tyder på at det har vært en form for relasjon mellom de to mennene, men det er for tidlig å si hva som var bakgrunnen eller motivet for hendelsen, opplyste politiet tirsdag.

En av to siktede i Furuset-saken avhøres. Begge er fortsatt innlagt på sykehus

Avhøret er i gang for en av de to siktede etter mandagens voldshendelse på Furuset. Politiet etterforsker hendelsene som drapsforsøk og kroppsskade.

Publisert

— Vi er i gang med avhør av vedkommende som er siktet for drapsforsøk i saken. Den andre, som er siktet for grov kroppsskade ønsker ikke å la seg avhøre foreløpig, sier leder for etterretning og etterforskning Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag ettermiddag.

Hun opplyser at politiet fortsatt etterforsker saken, og kan dermed ikke gå nærmere inn på bakgrunnen for hendelsen eller de involvertes motiv.

— Det er helt sentralt for saken, men vi har ikke noe mer vi kan si per nå, sier Metlid.

Advokat: — Erkjenner ikke straffeskyld

— Min klient erkjenner ikke straffskyld. Han har akkurat avgitt en detaljert forklaring til politiet. Han opplever at han ble utsatt for et ulovlig angrep, og måtte beskytte seg, opplyser den siktedes advokat Sugin Varatharajan til NTB.

Videre opplyser han at det er uavklart hva som skjer videre, men at det ser ut som at politiet vil begjære hans klient varetektsfengselet.

– Det går mot et fengslingsmøte i morgen, sier han.

Politiet søkte med hund etter knivstikking på Furuset mandag ettermiddag.

De to siktede ble begge skadd i knivstikkingene på Furuset i Oslo mandag. Politiet etterforsker hendelsene som drapsforsøk og kroppsskade.

Den ene mannen ble mer alvorlig skadd enn den andre, men begge er utenfor livsfare, opplyste politiet i en pressemelding tirsdag formiddag. Begge er innlagt på sykehus.

Knivstikkingene skjedde i nærheten av Furuset senter i Oslo. Den ene mannen ble funnet ved åstedet, mens den andre ble funnet i en leilighet ikke langt unna. Politiet mener de knivstakk hverandre.

En form for relasjon mellom de involverte

— Etterforskningen så langt tyder på at det har vært en form for relasjon mellom de to mennene, men det er for tidlig å si hva som var bakgrunnen eller motivet for hendelsen, opplyste politiet tirsdag.

Den ene siktede er født i 2003, den andre i 1998.

Powered by Labrador CMS