Også en beboer er nå smittet ved Furusethjemmet.
Også en beboer er nå smittet ved Furusethjemmet.

Smitteutbrudd på Furusethjemmet – stenger flere avdelinger

Pårørende til beboere på Furusethjemmet ble tirsdag varslet om at to ansatte testet positivt for korona. Onsdag ble det meldt om to nye smittetilfeller.

Publisert

Onsdag ettermiddag forelå resultatene fra testene som er tatt. Ytterligere en ansatt viser seg å være smittet, og det er også påvist smitte hos en beboer.

Etter at smitten ble påvist tirsdag, ble det iverksatt øyeblikkelige tiltak. Samtlige beboere og ansatte ble testet, får TV 2 opplyst.

Pårørende varslet

Det ble sendt ut tekstmeldinger til samtlige pårørende der det ble informert om smitteutbruddet.

– Det er ikke anledning for besøk inne, og heller ikke besøk ute. To ansatte er testet positivt for covid-19 og er satt i karantene. Flere ansatte som hadde kontakt med disse to, blir satt i karantene, heter det i meldingen som ble sendt ut.

Satt i karantene

Sykehjemmet har innført besøksforbud fram til mandag på avdelingene som er rammet. Flere ansatte som har vært i nærkontakt med sine koronasmittede kolleger, er satt i karantene.

Det er iverksatt spesiell isolering av beboerne som hadde kontakt med de ansatte.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS