En kommunal tannklinikk åpnet på Furuset. – For en fantastisk klinikk

Helseetaten i Oslo kommune har åpnet Furuset tannklinikk på Furuset senter. Tannklinikken har ti behandlingsrom.

Publisert

Furuset tannklinikk skal gi oppfølgende tannhelsetilbud til om lag 7 000 innbyggere. Brukergruppene er barn og unge fra 0-21 år, psykisk utviklingshemmede, beboere på sykehjem, brukere som mottar hjemmesykepleie og psykisk helsehjelp i hjemmet, samt innbyggere som mottar et oppfølgingstilbud i den kommunale rusomsorgen.

Helsebyråd Robert Steen var begeistret:

– I dag var jeg invitert til åpningen av den nye kommunale tannlegeklinikken på Furuset. For en fantastisk klinikk. Fra velkomstrommet (det vi før kalte resepsjonen) til den bakerste jeksel (som du kommer til i tannlegestolen). Nye moderne lokaler med lekkert og innbydende interiør.

Helsebyråd Robert Steen klippet den røde snoren og åpnet tannklinikken i bydel Alna. Her med avdelingsdirektør for tannhelsetjenesten, Per Christian Prøsch.
Helsebyråd Robert Steen klippet den røde snoren og åpnet tannklinikken i bydel Alna. Her med avdelingsdirektør for tannhelsetjenesten, Per Christian Prøsch.

Fornyer tannhelsetjenesten

Klinikken følger krav til universell utforming. Behandlingsrommene er tilpasset ulike hjelpemidler brukerne er avhengige av. Dette skal ikke gå på kompromiss med våre medarbeideres ergonomiske behov.

Oslo kommune er i ferd med å fornye tannhelsetjenesten over hele byen, og 17 mindre tannehelseklinikker skal bli til 11 større klinikker, slik som på Furuset.

Klinikken erstatter gamle Lindeberg tannklinikk og har adresse Trygve Lies plass 1.

Powered by Labrador CMS