Politiets innsatsleder Arild Jørundland, informerer om knivstikking på Furuset senter mandag ettermiddag. Politiet undersøker i tillegg en annen knivstikking i nærområdet, som skjedde rundt samme tidspunkt.

To alvorlig skadd i to knivhendelser på Furuset – politiet undersøker om det er sammenheng

To menn er kjørt til sykehus med alvorlige stikkskader i to separate voldshendelser på Furuset. Politiet undersøker om det er sammenheng mellom sakene.

Publisert

— Vi er i kontakt med en annen person i en leilighet på Furuset som også har det som fremstår som knivskader. Han kjøres til sykehus, skriver politiet på Twitter ved 17.30-tiden mandag.

Kort tid før var en annen ung mann kjørt til sykehus etter en annen knivhendelse på Furuset T-banestasjon, som ligger i samme bygg som Furuset senter.

Politiet: Alvorlige skader på det ene offeret

Det skal være snakk om alvorlige skader for personen som ble funnet ved T-banestasjonen, ifølge politiet. Skadene er også alvorlige for personen som ble funnet skadd i en leilighet på Furuset, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand til VG.

Politiet utelukker ikke at det er sammenheng mellom de to voldshendelsene, men det er foreløpig for tidlig i etterforskningen til å konkludere med dette, opplyser politiets innsatsleder Svein Arild Gjørund til pressen på stedet.

— Vi jobber på stedet her nå med å sikre spor og avhøre vitner, sier Gjørund.

Politiet har foreløpig ikke gjort noen pågripelser, opplyser han videre.

Undersøkte T-banevogn

Etter voldshendelsen på Furuset T-banestasjon undersøkte politiet en T-banevogn som nylig hadde kjørt fra stedet. Den fikk imidlertid kjøre videre kort til etterpå.

I forkant av knivstikkingen meldte politiet om slåssing ved Tveita senter, noen T-banestopp unna.

Politiet sikrer spor etter knivstikking ved Furuset T-banestasjon mandag ettermiddag.

Politiet jobber med å avklare om det finnes noen sammenheng mellom denne slåsskampen og knivhendelsene, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NRK.

Politiet jobber med å avklare om det finnes noen sammenheng mellom de to hendelsene, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NRK.

— Vi har ingen indikasjoner på at det her handler om tilfeldig vold mot tilfeldige personer, men det er veldig tidlig i saken foreløpig, sier han.

— Det fremstår som relativt unge gutter som har vært involvert i begge stedene, legger Hekkelstrand til.

Powered by Labrador CMS