Ifølge politiet skal ikke 17-åringen være livstruende skadd. Her er politiet på plass der knivstikkingen skal ha skjedd ved Trygve Lies plass bak Furuset senter.

17-åring skadd etter knivstikking bak Furuset senter. Politiet søker etter gjerningspersoner

En 17 år gammel gutt er i kveld kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Furuset. — Vi avhører vitner på stedet, og gjennomfører søk i området etter andre involverte, opplyser politiet.

Publisert

Ifølge politiet skal ikke 17-åringen være livstruende skadd etter knivstikkingen politiet meldte om ved 20.20-tiden mandag kveld.

Til VG opplyser politiet at den skadde er en 17 år gammel gutt. Han hadde skader som fremstår som et knivstikk i mageregionen, men var oppegående.

Ikke oversikt over hvor mange som er involvert

Politiet har foreløpig ikke oversikt over hvor mange personer som skal ha vært involvert i voldshendelsen ved Trygve Lies plass bak Furuset senter.

— Fornærmede er kjørt Ullevål. Vi gjennomfører vitneavhør og andre undersøkelser på stedet, skriver politiet på Twitter.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS