Knivstikkingen skjedde ved Furuset senter mandag.

Begge siktede varetektsfengslet i fire uker etter knivstikkingen på Furuset

De to unge mennene som er siktet etter knivstikkingen på Furuset mandag, er varetektsfengslet i fire uker.

Publisert

Begge er underlagt brev- og besøksforbud i hele perioden, skriver VG.

Mandag ettermiddag ble de to mennene knivstukket i nærheten av Furuset senter. Den ene mannen ble funnet skadd like ved åstedet, mens politiet fant den andre mannen i en nærliggende leilighet.

Ønsker kontakt med en tredje person

Begge ble innlagt på sykehus, og onsdag ble den ene av dem utskrevet. Han er avhørt av politiet. Den andre mannen har ennå ikke forklart seg for politiet.

«Siktede har ikke forklarte seg til politiet enda, det skal foretas avhør av impliserte og vitner, politiet har ikke kontroll på skadegjenstand og gjennomgang av elektroniske enheter kan frembringe navn på nye, relevante vitner», heter det i fengslingskjennelsen fra Oslo tingrett.

En av politiets teorier er at de to mennene knivstakk hverandre, og de etterforsker hendelsen som drapsforsøk og kroppsskade.

– Politiet arbeider videre med å få inn informasjon og har blant innhentet video, i tillegg til å foreta vitneavhør. Politiet mener at også en tredje person var til stede da hendelsen skjedde, og er svært interessert i å komme i kontakt med vedkommende, skrev politiet i en pressemelding onsdag.

Powered by Labrador CMS