OSLO, NORGE 20201116. 
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) orienterer om koronasituasjonen i Oslo
Foto: Berit Roald / NTB
OSLO, NORGE 20201116. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) orienterer om koronasituasjonen i Oslo Foto: Berit Roald / NTB

Første koronavaksine på Ellingsrudhjemmet: – Markerer starten på slutten, sier Raymond Johansen

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) takker alle som har stått i førstelinjen etter at Svein Andersen (67) ved Ellingsrudhjemmet ble den første i Norge til å bli vaksinert mot korona.

Publisert

— Koronavaksinen markerer starten på slutten. Følelsen det gir meg, er uendelig god, sa byrådsleder Raymond Johansen (Ap) etter at Svein Andersen (67) hadde fått vaksinen.

Byrådslederen brukte anledningen til å takke alle som har stått i førstelinjen.

— I koronaviruset står alle i førstelinjen. Alles handlinger betyr noe, alle bidrar. Tusen takk for det, uttalte byrådslederen.

Lettet og glad statsminister

— Kanskje ville ikke denne datoen kommet tidligere, men veien dit ville blitt tyngre og lengre uten dere, fortsatte Johansen.

Også nasjonale myndigheter er lettet etter at vaksineringen av eldre nå er i gang.

Sykepleier Maria Golding vaksinerer Svein Andersen (67) mot koronaviruset. 67-åringen er beboer på Ellingsrudhjemmet og var den første i Norge som fikk vaksinen.
Sykepleier Maria Golding vaksinerer Svein Andersen (67) mot koronaviruset. 67-åringen er beboer på Ellingsrudhjemmet og var den første i Norge som fikk vaksinen.

— Dette er en dag vi har ventet på i 291 dager, nemlig siden 12. mars da vi måtte sette i gang strenge tiltak for å bekjempe covid-19 i Norge, sa statsminister Erna Solberg (H) før vaksineringen startet på Ellingsrudhjemmet i Oslo.

— I dag skal vi sette den første av forhåpentligvis 10 millioner vaksiner i Norge, fortsatte hun med henvisning til at vaksinen består av to doser med tre ukers mellomrom.

Powered by Labrador CMS