Store deler av Tveita senter i Oslo ble sperret av etter knivstikkingen tirsdag.
Store deler av Tveita senter i Oslo ble sperret av etter knivstikkingen tirsdag.

En tredje mann pågrepet i Tveita-saken

Nok en ung mann er pågrepet etter voldshendelsen på Tveita tirsdag morgen. Også han er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

Publisert

Dermed er i alt tre personer siktet i saken. Den tredje mannen ble pågrepet sent torsdag kveld, skriver politiet i en pressemelding.

Der slår de fast at de ikke kan utelukke enda flere pågripelser.

– Den ene siktede ble i går varetektsfengslet i to uker. En av de siktede ble fremstilt for varetektsfengsling i dag kl. 14, og den siste ble fremstilt for varetektsfengsling i dag kl. 15. Vi kan ikke utelukke flere pågripelser, skriver politiet.

De skriver at de ikke tror møtet mellom de involverte i saken var tilfeldig. Fornærmede er utenfor livsfare.

Kjenner ikke motivet

– Det er for tidlig i etterforskningen til at politiet kan si noe om bakgrunn eller motiv, eller om denne hendelsen har sammenheng med andre voldshendelser den siste tiden, skriver politiet.

De arbeider nå videre med å innhente informasjon, blant annet videoovervåking og avhør av vitner, og de ønsker fortsatt tips i saken.

Det var tirsdag morgen at politiet fikk melding fra AMK om hendelsen ved Tveita senter i Oslo, der en mann ble funnet med stikkskader i nedre del av kroppen. Politiet opplyste onsdag at fornærmede da fremdeles var innlagt på sykehus, men at tilstanden var stabil, og at han var utenfor livsfare.

Powered by Labrador CMS