Politiet har nå kontroll på drapsvåpenet etter at en person ble bekreftet død etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Bryn sent torsdag kveld.
Politiet har nå kontroll på drapsvåpenet etter at en person ble bekreftet død etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Bryn sent torsdag kveld.

Mann i 30-årene siktet for drap på kvinne i 60-årene på Teisen

En mann i 30-årene er siktet for drap etter at en kvinne i 60-årene ble funnet død på Teisen torsdag. Politiet har kontroll på det antatte drapsvåpenet.

Publisert

Politiet opplyser at de like før midnatt fikk melding via AMK om funn av en alvorlige skadd person.

– Det ble foretatt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde, skriver politiet i en pressemelding. Den fornærmede er en kvinne i 60-årene. En mann i 30-årene er siktet for drap. Han blir framstilt for varetektsfengsling fredag.

– Den siktede og den avdøde bodde i samme blokk. De bodde ikke i samme leilighet, men var naboer, sier politiadvokat Christian Hatlo til Avisa Oslo.

Politiadvokaten sier det for tidlig å si noe om hva som har skjedd, og at den siktede mannen foreløpig ikke er avhørt.

Mannens forsvarer, Sulman Hussain, sier til NTB ved 9-tiden fredag at han foreløpig ikke har vært i kontakt med sin klient, og at det er for tidlig å si noe om når han kan eller vil bli avhørt.

Siktet kjent for politiet

Politiet opplyser at kvinnen døde etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand.

– Jeg tenker vi har kontroll på drapsvåpenet, sier Hatlo til VG. Han vil ikke si om dette er en kniv eller en annen skarp gjenstand.

Drapet skal ha skjedd inne i kvinnens leilighet.

– Vi treffer også en person i leiligheten, som jeg nå kan bekrefte er en mann, og han blir pågrepet, sa innsatsleder Svenn Bjelland til NTB natt til fredag.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sa at pågripelsen gikk udramatisk for seg. Siktede er ifølge NRK kjent for politiet fra tidligere.

Ikke tilfeldig

Politiet sier drapet ikke fremstår tilfeldig.

– Det er vanskelig å si noe om motivet på nåværende tidspunkt, sier Hatlo til NRK.

Politiet anså seg ferdig med de kriminaltekniske undersøkelsene på stedet ved 5.30-tiden.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til TV 2 at politiet har kontroll på to vitner, og at det vil bli foretatt en rundspørring av beboere i blokka. Kvinnen blir sendt til obduksjon fredag.

Powered by Labrador CMS