Ekteparet Nordby gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Jan Erik og Kristin gir seg etter tjue år som bestyrere ved Mariholtet sportsstue i Østmarka

I to tiår har ekteparet Jan Erik Nordby og Kristin Nordby drevet det populære turmålet. Nå er de klare til å gi stafettpinnen videre.

Publisert

Allerede i høst annonserte Oslo kommune at de søkte nye leietakere og drivere til å ta over Mariholtet sportsstue ved årsskiftet.

Da søknadsfristen hadde passert, ble det besluttet ikke å gå videre i ansettelsesprosessen. Nå er utlysningen lagt ut på nytt med søknadsfrist 7. januar.

Større interesse

Olav Ringdal, spesialkonsulent i bymiljøetaten, beskriver at det var en noe beskjeden interesse til å begynne med.

Mariholtet sportsstue befinner seg ved Elvåga i Østmarka.

– Vi mottok tre søknader. Med tanke på at det ble litt tynt med hensyn til kvalifikasjon og antall søkere, valgte vi å utsette det. Vi ønsket et større konkurransegrunnlag.

Ringdal forteller han at han ikke har oversikt over hvor mange som så langt har søkt, men at det virker å være en større interesse nå. At utlysningen er lagt ut på Facebook, skal ha noe av æren for det.

– Vi gikk ikke ut på Facebook den første gangen, men det har vi gjort nå. Der er det mange som både har likt og kommentert innlegget.

Fortsetter driften

Selv om ekteparet Nordby i utgangspunktet skulle hatt sin siste arbeidsdag fredag, har de sammen med bymiljøetaten kommet frem til en løsning der de fortsetter å drifte et tilbud mellom klokka elleve og fire på lørdager og søndager.

Jan Erik Nordby er opptatt av at de riktige personene ansettes.

– Jeg håper at det kommer et ungt, friskt par, gjerne med småbarn. Det vil i så fall bli som da vi tok over. Det er viktig med restaurantfaglig bakgrunn, å ha erfaring med vaktmesterarbeid, i tillegg til nødvendige bevilgninger.

Powered by Labrador CMS