Skadeomfang på den knivstukne ved Furuset senter er fredag kveld uavklart, opplyser politiet.
Skadeomfang på den knivstukne ved Furuset senter er fredag kveld uavklart, opplyser politiet.

Hektisk kveld for politiet: Person knivstukket på Furuset, ungdomsfyll ved Bekkelagsbadet og masseslagsmål i Sofienbergparken

Politiet har hatt en hektisk opptakt på natt til 17. mai. En person er kjørt til sykehus med stikkskader etter masseslagsmål ved Furuset senter. Politiet har også måttet rykke ut til flere andre steder med bråk og fyll.

Publisert

— Vi er på stedet etter melding om slagsmål. Det har trolig blitt brukt stikkvåpen, og en person er skadet. Mye ungdom og opphetet stemning, melder politiet på Twitter.

Etter kort tid ble den stikkskadde personen ved Furuset senter hentet av ambulanse.

— En person fraktes til sykehus, ukjent skadeomfang. Vi er på stedet med flere patruljer og jobber aktivt i søk etter mistenkte. Foreløpig ingen pågrepne. Det er observert både slag- og stikkvåpen, skriver politiet.

— Fikk knekt nese

En knapp time tidligere måtte patruljer rykke ut til melding om masseslagsmål på Grünerløkka ved Sofienbergparken.

— I området ved Sofienbergparken har det vært et slagsmål mellom flere personer. En person har trolig fått knekt nesen. Fornærmede oppsøker legevakt for skadene. Ingen pågrepne per nå, skrev politiet på Twitter ved 21-tiden.

Men Sofienbergparken var langt fra det eneste stedet politiets patruljer måtte rykke ut til før klokken var 21 kvelden før nasjonaldagen.

Les også: Mistenkte biltyver pågrepet etter å ha krasjet i et tre på Dælenenga

Mange

Ved Bekkelagsbadet i Bunnefjorden hadde en større gruppe ungdommer samlet seg. Flere var overstadig beruset da politiet ankom stedet rett etter klokken 21.

— Noen er ganske beruset. Stedet tømmes for ungdommer og politiet forblir på stedet en stund i forebyggende øyemed, opplyser Oslo politidistrikt.

Natt til lørdag ble en 18-åringen truet med kniv og fraranet en jakke i Frognerparken. På kvelden 16. mai måtte politiet igjen rykke ut til Frognerparken.

— Antallet ungdommer har økt. Mange av dem er svært beruset, noe som medfører mye jobb for helsepersonell og ambulanse på stedet, opplyser politiet sent lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS