Burger King i Storgata
Fremover i en måned blir det ikke kjøtt å få tak i her på denne Burger King restauranten.

Burger King i Storgata dropper kjøtt

Burger King i Storgata gjøres om til en plantebasert restaurant i en hel måned. – Våre gjester ønsker seg flere plantebaserte alternativer.

Publisert

Den amerikanske burgergiganten Burger King dropper nå alle kjøttburgere i sin restaurant i Storgata i sentrum. Restauranten vil ha mellom 20 og 30 plantebaserte produkter på menyen, melder Burger King i en pressemelding.

Burgerkjeden svarer med dette på den økende etterspørselen etter kjøttfrie alternativer i hurtigmatbransjen, melder burgergiganten.

Burger King i Storgata
Ikke noe kjøtt, bare smakfullt.

– Gjestene ønsker seg planteburgere

– Våre gjester ønsker seg flere plantebaserte alternativer. Når vi nå lanserer fem nye produkter håper vi å gjøre det enda enklere å velge plantebasert på farten, sier Olav Bæverfjord, norgessjef i Burger King, i pressemelding.

Filialen i Storgata vil kun være kjøttfri i rundt fire uker, fra 2. mars. Under den kjøttfrie kampanjen vil gjestene bli introdusert for et stort utvalg av nye plantebaserte produkter, uten at det går på bekostning av den ikoniske flammegrillede smaken som gjestene ønsker seg, skriver burgergiganten.

Dette er fremtiden

– Burger King har åpnet flere plantebaserte restauranter andre steder i Europa, og nå er vi veldig glade for å endelig åpne en plantebasert Burger King-restaurant i Oslo. Vi lanserer også flere plantebaserte produkter i alle våre restauranter, sier Bæverfjord, i Burger King.

Burger King i Storgata
Plantebaserte burgere er på menyen i mars.

Noen av produktene kan bli en del av Burger Kings restauranter i fremtiden. Den plantebaserte burgeren er utviklet for å smake og se ut som ekte kjøtt.

Powered by Labrador CMS