Oskar 'Tåsenplogen' Marvik tok sølvmedalje i helgas store brytestevne i Kroatia.
Oskar "Tåsenplogen" Marvik tok sølvmedalje i helgas store brytestevne i Kroatia.

"Tåsenplogen" med knallsterk sølvmedalje i kroatisk toppstevne

Sp09-bryteren Oskar "Tåsenplogen" Marvik viste i helgen at han er i god rute før årets store internasjonale stevner. — Dette var en svært sterk prestasjon, sier lederen i Sportsklubben 09 bryting, Håvard Solli Bergheim

Publisert

Søndag ble et arrangert et såkalt rankingstevne for den internasjonale brytereliten i kroatiske Zagreb. Under søndagens stevne imponerte Sportsklubben 09s Oskar "Tåsenplogen" Marvik stort, og tok til slutt en sølvmedalje i 130 kilosklassen.

Det førte til gode internasjonale rankingpoeng og en god gjennomkjøring mot de beste i sin vektklasse, før de store internasjonale stevnene som venter utover i 2023.

— "Tåsenplogen" er i rute

I løpet av søndagen, hvor Marvik først sto over kvalifiseringsrunden, ble det seire mot rumenske Amin Alexuc Ciurariu og kinesiske Lingze Meng, før kubanske Oscar Pino Hinds ble for sterk på matta i finalekampen.

— Sølvmedalje i dette stevnet er sterkt! Oskar viser i dag at han kan slå de beste i verden og at han er i rute til de store mesterskapene som kommer, sier leder av Sportsklubben 09 bryting, Håvard Solli Bergheim, til VårtOlso.

Powered by Labrador CMS