Omtrent hele skoleledelsen ved Uranienborg skole var på nyåret sykmeldt. Fraværet skyldtes en konflikt med daværende rektor ved skolen.
Omtrent hele skoleledelsen ved Uranienborg skole var på nyåret sykmeldt. Fraværet skyldtes en konflikt med daværende rektor ved skolen.

Konflikten ved Uranienborg skole: Midlertidig rektor fortsetter til april

Denne uken møtes skoleledelsen og foresatte ved konfliktrammede Uranienborg skole. Men allerede før møtet er det klart at kriseløsningen med en fungerende rektor forlenges.

Publisert

Omtrent hele skoleledelsen ved Uranienborg skole var på nyåret sykmeldt. Fraværet skyldtes ikke koronasmitte, men en langvarig konflikt med daværende rektor ved skolen.

Rektor er fortsatt ikke tilbake i stillingen og nå forlenger utdanningsetaten ordningen med en fungerende rektor.

Sykmeldte ansatte tilbake i jobb

Else Birgitte Aamodt Roscher-Nielsen fortsetter som fungerende rektor ved skolen til og med 8. april, opplyser divisjonsdirektør Brynhild Farbrot i utdanningsetaten.

For to uker siden opplyste Farbrot om at de aller fleste sykmeldte i skoleledelsen er tilbake i sine stillinger.

— Flere i ledelsen er tilbake etter fravær, og vi har en erfaren fungerende rektor. De vil sammen ivareta skolen på en god måte slik at elevene får et godt opplæringstilbud og har det trygt og godt på skole, skrev divisjonsdirektøren.

Powered by Labrador CMS