Knivstikkingen skjedde like på utsiden av et utested midt i Brugata.
Knivstikkingen skjedde i nærheten av Operaen.

Ungdom innlagt på Ullevål med stikkskade i ryggen etter knivslagsmål ved Operaen

En person ble kjørt til Ullevål sykehus med stikkskade i ryggen. En annen er kjørt til legevakten med mindre skader. Samtlige involverte var i alderen 14-16 år.

Publisert

En annen er kjørt til legevakten med mindre skader. Alle de involverte i saken er mellom 14 og 16 år, og det skal ifølge politiet være både gutter og jenter involvert.

Politiet fikk den første meldingen om saken klokken 21.07.

– Det er to personer som er skadd med en skarp gjenstand. Ingen av disse er alvorlig skadd. Flere andre har små skader etter slagsmål. Det er snakk om unge personer, forteller operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt.

Han opplyser at politiet har kontroll på flere involverte. Hvor mange som deltok i slagsmålet, er ikke klart, men til Avisa Oslo opplyser innsatsleder Brian Skotnes at det kan dreie seg om så mange som 60–70 personer.

Løp fra politiet

– De løp i alle retninger da vi kom, så hvor mange som var involvert, vil vi nok aldri få vite, sier operasjonsleder Tor Grøttum til NTB.

Han forteller at seks unge personer er nevnt i loggen som mistenkt eller anholdt.

– Så får vi se om noen av dem skal pågripes, det er ikke avgjort.

Innsatsleder Skotnes sier at flere av de involverte tas hånd om av barnevernet, mens det må tas en vurdering når det gjelder tre 15-åringer – om politiet skal ta det med foreldrene, eller om de skal i arresten.

Politiet har beslaglagt en kniv i forbindelse med slagsmålet.

Powered by Labrador CMS