To personer er kjørt til legevakt med skader etter brannen i Grevlingveien på Veitvet.

Brannen på Veitvet er slukket. T-banen går som normalt

Brannen i en tomannsbolig i Grevlingveien på Veitvet er slukket. To personer er kjørt til legevakta. T-banen er tilbake i normal drift ved Veitvet stasjon.

Publisert

Den ene personen som er skadet har røykskader, og den andre har brannskader i et bein.

Det var fire personer til stede i boligen, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB. Alle fire er ute, og boligen er tom for folk.

Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 12.53 lørdag. Brannvesenet vil holde på med etterslukking noen timer framover.

T-banen stanset på grunn av røykutvikling

— Vi jobber med å kartlegge spredning i konstruksjonen. Nå er prioriteten vår å slukke, og vi har igangsatt arbeid med å redde restverdier, sier vaktkommandør Brede Bratli i Oslo brann- og redningsetat (OBRE) til NTB.

Brannvesenet fikk melding om brann i Grevlingveien rett før klokken 13 lørdag.

Den ene delen av tomannsboligen er totalskadd, og den andre har store røykskader. Det jobbes også med å kartlegge om nabobygg har røykskader.

Brannen startet i andre etasje og spredde seg til første etasje i tomannsboligen. Brannen var synlig fra store deler av Oslo.

T-banen er tilbake i normal drift ved Veitvet stasjon etter å ha vært stengt en kort periode som følge av kraftig røykutvikling.

Powered by Labrador CMS