Gassflasker brann Tvetenveien Bryn
Nødetatene på stedet i Tvetenveien på Bryn etter melding om brann i ei feiemaskin. Skarpskyttere forsøker mandag ettermiddag å skyte hull på de resterende gassflaskene. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Brann i Tvetenveien på Bryn. – Gassflasker har eksplodert og skarpskyttere er på vei

Brann i en feiemaskin har spredd seg til et verksted i Tvetenveien på Bryn, og flere gassflasker har eksplodert. Politiet oppfordrer folk til å holde vinduer og dører lukket.

Politiet har sperret av et stort område etter at brannvesenet anbefalte en sikkerhetsavstand på 300 meter. De har nå kontroll på brannen, men skarpskyttere forsøker å skyte hull på de resterende gassflaskene.

En av flaskene inneholder gassen acetylen, eller sveisegass. Klokken 15.30 opplyser politiet at de jobber med å skyte hull på denne, men tykk røyk fører til dårlig sikt.

Ikke meldt om personskader

— Politiet prøver å få skutt flasken for å avlaste trykket slik at det ikke skal det ikke skal være noe fare lenger. Foreløpig er det ikke god nok sikt, sier brigadesjef Robert CorellOslo brann- og redningsetat til NRK.

Gassflasker skarpskytter Tvetenveien brann Bryn
Det er ikke meldt om personskader. Fire personer jobbet på stedet, men er gjort rede for. Politiet anbefaler folk å ta alternative kjøreruter. Tvetenveien og Ole Deviks vei er sperret. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Det er ikke meldt om personskader. Fire personer jobbet på stedet, men er gjort rede for. Politiet anbefaler folk å ta alternative kjøreruter. Tvetenveien og Ole Deviks vei er sperret.

Rammer vei- og togtrafikk

— Brannen har spredd seg til et verksted, og flere gassflasker skal ha eksplodert. Vi har skarpskyttere på vei for å skyte hull på resterende gassflasker, opplyste Oslo politidistrikt i 15-tiden.

brann bryn
Brannen ga fra seg store mengder røyk. Politiet ber folk lukke dører og vinduer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Toglinjen som går forbi stedet, trafikkeres av lokaltogene som ikke går gjennom Romeriksporten. Det er stengt for trafikk mellom Bryn og Grorud, opplyser Bane Nor.

I tillegg anbefaler politiet at også personer utenfor det evakuerte området, lukker dører og vinduer på grunn av røyken.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer