brann i Toftes-gate
Mange utrykningsmannskap og røykdykkere var på plass for å slukke brannen i Toftes gate. Foto: Oslo brann og redningsetat

Brann i Toftes gate ved Ringen kino. Brannen er nå slukket

Brannvesenet meldte for en time siden om kraftig røykutvikling fra restauranten Bombay cuisine, i første etasje av Toftes gate 19.

– Det kommer kraftig røyk ut fra en restaurant på bakkeplan. Mye svart røyk i området. I tillegg er det muligens en del røyk i et parkeringsanlegg i bygget. Nødetatene er på stedet nå, melder politiets operasjonssentral.

Mange utrykningsenheter

Brannmannskapet melder om røyk som spredte seg gjennom ventilasjonsanlegget i forbindelse med restauranten. Røyken har spredd seg til underliggende garasjeanlegg og til flere av oppgangene i bygget, som er evakuert, ifølge brannmannskapets 110-sentral.

– Det er mange utrykningsenheter i området, og flere veier er sperret i området rundt Sannergata, Toftesgate, Christian Michelsens gate og Vogts gate. Trikken står stille.

Brannen meldt slukket

På et tidspunkt tok røykdykkere fra Oslo brann- og redningsetat seg inn i bygget og sjekket oppgangene.

Nå, litt over en time etter det første varselet, er brannen meldt slukket, og temperaturen er på vei ned.

Bombay cuisine
Her, fra Bombay cuisine, begynte det å brenne og spre seg sort røyk. Foto: Google maps

– Fortsatt er det noe røyk i bygget, og det jobbes med å ventilere ut denne. Vi frigjør noen enheter og går over i etterslukksfasen. Forøvrig har nødetatene hatt en orientering med de evakuerte beboerne, som nå har fått vende tilbake til sine leiligheter, sier Oslo brann- og redningsetat.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer