Røas keeper Louise Högrell klarte ikke å stanse Rosenborgs Emilie Nautnes sitt praktskudd.

Rosenborg ydmykte Røa i Toppserien

Rosenborgs overlegne 4-1-seier stanset Røas seiersrekke på tre kamper i Toppserien i fotball.

Emilie Nautnes sendte Rosenborg tidlig i føringen, og etter tolv minutters spill doblet Rosenborg ved Ine Berre. Etter halvspilt kamp var stillingen 0-2.

Frøya Dorsin satte ballen i nettet og økte ledelsen fire minutter etter hvilen, og Cesilie Andreassen økte ledelsen da hun satte inn 4-0 fire minutter senere. Innbytter Mari Nyhagen gjorde avstanden mellom lagene mindre da hun reduserte til 1-4 fire minutter før slutt. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 1-4.

Rosenborgs Ine Berre t.v. i duell med hjemmelagets Solveig Engås i dagens kamp.

Røas Mina Folland, Hanna Ellingsen, Sarah Suphellen og Siw Døvle fikk gult kort. For Rosenborg fikk Sara Hørte gult kort.

Før lørdagens kamp hadde Røa vunnet tre kamper på rad.

Etter lørdagens kamp ligger Røa på femteplass på tabellen med 22 poeng, mens Rosenborg er på andreplass med 34 poeng.

Emilie Rodahl Torkelsen var dommer i kampen.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Rosenborg prøver seg mot Vålerenga 9. august, mens Røa spiller neste kamp mot Brann 31. august.

Rosenborg imponerte da de slo Røa i Toppserien lørdag.