En person ble funnet med skader i buken i Motzfeldts gate på Tøyen, etter at han hadde forsøkt å klatre over gjerdet til Botanisk hage mandag morgen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Ung mann skadet da han forsøkte å klatre over gjerdet ved Botanisk hage

En ung mann er sendt til sykehus med skader i buken etter å ha forsøkt å klatre over gjerdet inn til Botanisk hage på Tøyen mandag morgen.

Oslopolitiet fikk ved 0530-tiden mandag morgen melding om at en ambulanse hadde kommet over en ung mann med stikkskader i buken i Motzfeldts gate på Tøyen. Mannen ble funnet liggende bevist på bakken og ble fraktet til sykehus i ambulanse.

– Den skadde er sendt til sykehus. Vi har mye politi på stedet, og funnstedet er sperret av. Vi er i dialog med vitnet som så personen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Viste seg å være en ulykke

Oslopolitet fryktet til å begynne med at noe kriminelt hadde funnet sted, og satte inn store styrker for å oppklare hva som egentlig hadde skjedd. Rett før klokken åtte viser det seg at det hele å ha vært et uhell.

— Vi har innhentet video som viser at det hele var et uhell. Mannen skal ha skadet seg da han klatret over gjerdet til Botanisk hage, sier Nordby ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til VG.Oslo politidistrikOslo

Powered by Labrador CMS