Dette er en mulig rute for gutten, som forsvant fra foresatte ved Botanisk hage ut mot Tøyen t-banestasjon. Han ble funnet av forbipassserende på Schous plass.
Dette er en mulig rute for gutten, som forsvant fra foresatte ved Botanisk hage ut mot Tøyen t-banestasjon. Han ble funnet av forbipassserende på Schous plass.

Her kan femåringen ha gått etter at han kom bort fra foresatte ved Botanisk hage. Han ble funnet i god behold

— Når et så lite barn går i trafikkert område, er det selvfølgelig veldig risikabelt. Men det gikk bra og det er vi glad for, sier operasjonsleder i oslopolitiet, Tor Grøttum.

Publisert

Politiet fikk melding om at en fem år gammel gutt hadde kommet bort fra foresatte ved Botanisk hage klokken 16.47 i ettermiddag. Klokken var 17.49 da politiet fikk melding om at gutten var gjenforent med moren sin.

Mange patruljer ute og lette

— Han var i god behold og tilbake hos mor da vi fikk meldingen 17.49, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved operasjonssentralen i Oslo.

Det var en forbipasserende som fant gutten på Schous plass på Grünerløkka.

— Det var mange patruljer ute og lette etter gutten. Når et så lite barn går i trafikkert område, er det selvfølgelig veldig risikabelt. Men det gikk bra og det er vi glad for, sier operasjonslederen.

— Gikk ut med bilde med en gang

Politiet vet ikke hvordan gutten hadde kommet vekk fra sine foresatte, bare at han sist var sett ved Botanisk hage på densiden av parken som vender mot t-banestasjonen på Tøyen.

— Vi gikk ut med bilde og beskrivelse med en gang, og det pleier å være stort engasjement blant publikum. Vi er avhenige av at folk jelper oss, og det takker vi for, sier Grøttum.

Powered by Labrador CMS