niels juels gate 14 55 millioner til salgs
For 55 millioner kroner får du drøyt 410 kvadratmeters leilighet i dette bygget oppført i 1890 på Frogner. Annonsefoto: studiooslo.no /FINN

Boligannonser på Frogner mest populære. Leilighet til 55 millioner fikk 280.000 nettvisninger

— Vi nordmenn elsker jo å drømme oss bort, sier kommunikasjonsrådgiver hos FINN. De fire mest populære boligannonsene på FINN i fjor, lå alle på Frogner i Oslo.

Luksusleiligheten i Niels Juels gate 14 med prisantydning på 55 millioner kroner ligger fortsatt ute til salgs. Med på kjøpet får du foruten 410 kvadratmeter blant annet en håndfull private parkeringsplasser, praktikantdel, trimrom med boblebad, sju soverom og fire bad.

Tilsammen har annonsen fått 280.323 visninger iløpet av fjoråret.

lukusleilighet trimrom niels juels gate 14
I leiligheten til 55 millioner kroner får du eget trimrom med utgang til boblebad. Foto: studiooslo.no / FINN

Men privat hage får du ikke. Den må deles med øvrige beboere som bor i bygningen som ble oppført i 1890. Og månedlige felleskostnader på nær 8.000 kroner.

Fire frognerleiligheter troner øverst

Men den eksklusive frognerleiligheten på Oslos beste vestkant er ikke alene om å toppe visningsstatistikken hos nettstedet FINN. Tre andre boliger på Frogner gjør at en kvartett eiendommer til salgs i den fornemme bydelen er de mest viste boligannonsene på nettet i fjor, skriver FINN i en pressemelding.

lamborgini avantador FINN
Den røde Lamborghini Avantadoren nordmenn drømmer om på nettstedet FINN, skal klare null til 100 km/t på under tre sekunder. Foto: Autoxo / FINN

— Vi nordmenn elsker jo å drømme, og det viser seg nok en gang tydelig på annonsetopp-listen på FINN. Mange av oss elsker å bruke litt av fritiden til å titte på ting og tang vi kanskje ikke har råd til, og til å drømme oss litt bort, sier kommunikasjonsrådgiver Adéle Cappelen Blystad i FINN.

Rød Lamborghini på topp

Først på fjerdeplass kommer en eiendom utenfor Frogner. Det er en bolig utenfor Bergen som er bygget som kopi av en borg.

Men det er ikke luksusboliger som troner aller øverst på statistikken fra Schibsted-eide FINN. Helt øverst ligger drømmen om en rød Lamborghini Aventador med 750 hestkrefter. Hvis du kjøper den bilen, må du såvidt krysse bygrensen fra Oslo, og begi deg til luksusbil-forhandleren Autoxo på Høvik. Prislappen for den italienske bilen er 6.990.000 kroner.

Og utenfor Niels Juels gate 14 er det sikkert plass til flere enn bare en Lamborghini.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer