Leilgiheten i Teglverksgata 7 på Grünerløkka endte opp med historiens høyeste pris i området. Foto: (Schala & Partners)
Leilgiheten i Teglverksgata 7 på Grünerløkka endte opp med historiens høyeste pris i området. Foto: (Schala & Partners)

Bolig solgt til ny rekordpris på Grünerløkka

Utsikten fra terrassen er fantastisk, akkurat som prisen på boligen endte opp på. Ny uoffisiell rekord på Grünerløkka.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsmegler Joachim Schala i Schala & Partners har satt en uoffisiell rekord i det brennhete boligmarkedet i hovedstaden. Leiligheten han har hatt for salg i Teglverksgata 7 på Grünerløkka, gikk 1,3 millioner kroner over prisantydning.

Sluttsummen endte på 13,2 millioner kroner, og med det er det den dyreste leiligheten som er solgt på Grünerløkka i historien, bekrefter Schala overfor Nettavisen.

Høy kvadratmeterpris

Leilighetens primærrom er på 162 kvadratmeter og oppnådde en kvadratmeterpris på 81.500 kroner, vel 4000 kroner over snittprisen i området. Boligen går over to etasjer og holder ifølge prospektet «høy standard». Spesielt iøynefallende er utsikten fra terrassen.

Ifølge annonsen er Leiligheten «en arkitekttegnet bolig over to plan på 165 kvadratmeter. Her er det fokus på design og detaljer, med spesialtilpassede løsninger og eksklusivt materiale. I tillegg har du fantastisk utsikt over byen som kan nytes både inne- og utendørs!». Leiligheten har fire soverom og to bad. Sofienbergparken ligger rett i nærheten.

Heftig budrunde

Det var mange interessenter på visning og leiligheten ble solgt på første dag, da det som ble en heftig budrunde begynte.

– Jeg ser konturene av januareffekten. Det er et tidlig og stort trykk i markedet i år. Boligkjøpere står klare til å by på leiligheter idet nyttårsrakettene lander, sier Schala til Finansavisens papirutgave fredag.