Nina Solli har hatt ulike roller i NHO i 20 år, og har hatt ansvar for flere store NHO-prosjekter. Nå blir hun ny toppsjef for Byggenæringens Landsforening
Nina Solli har hatt ulike roller i NHO i 20 år, og har hatt ansvar for flere store NHO-prosjekter. Nå blir hun ny toppsjef for Byggenæringens Landsforening

Nina Solli går fra NHO Oslo og Viken til Byggenæringens Landsforening

Nina Solli er ansatt som ny administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening (BNL). Hun kommer fra rollen som regiondirektør i NHO Viken Oslo.

Publisert

Nina Solli har hatt ulike roller i NHO i 20 år, og har hatt ansvar for flere store NHO-prosjekter.

De siste 10 årene har hun vært regiondirektør for NHOs største region, Oslo og Akershus som for tre år siden ble til NHO Viken Oslo, hvor også Østfold og Buskerud ble en del av regionen.

Solli er utdannet sivilmarkedsfører, i tillegg har hun tatt Master of Management-program i kommunikasjon, organisasjonspsykologi og ledelse.

— Hele næringslivet er i omstilling

— Med Solli får BNL en solid leder med verdifull kommunikasjons- og organisasjonserfaring, samt strategisk og operativ kunnskap innenfor helt sentrale områder for vår næring som klima, miljø, samferdsel og kompetanse, sier BNL- styreleder Haakon Tronrud i en pressemelding.

Nina Solli kvitterer med at hun er glad for tilliten og peker på en rekke utfordringer i sin nye toppjobb i Byggenæringens Landsforening.

— Byggenæringen er en spennende næring og helt avgjørende for at vi skal lykkes i det grønne skiftet. Hele næringslivet er i omstilling. Vi må få ned klimautslippene, vi må tette kompetansegapet, øke innovasjonstakten, og vi må jobbe for å inkludere flere som står utenfor arbeidslivet, sier Nina Solli.

Powered by Labrador CMS