Politiet melder om to voldshendelser på Twitter i natt. En mann i tredveårene angrep en mann i tjueårene i Bogstadveien og en mann i femtiårene ment han var blitt slått ned og ranet på Tjuvholmen.
Politiet melder om to voldshendelser på Twitter i natt. En mann i tredveårene angrep en mann i tjueårene i Bogstadveien og en mann i femtiårene ment han var blitt slått ned og ranet på Tjuvholmen.

Skjedd i natt: Mann utagerte og angrep en mann i Bogstadveien. Mann slått ned og ranet på Tjuvholmen

En mann tok kvelertak på en mann, la ham i bakken, og utagerte mot flere forbipasserende utenfor Bogstadveien 25. En mann som mente han ble slått ned og ranet på Tjuvholmen, er brakt til sykehus.

Publisert

Utenfor Bogstadveien 25 tok politiet kontroll på en mann i tredveårene ved femtiden natt til søndag. Vedkommende hadde utagert mot flere forbipasserende før han angrep en mann i begynnelsen av tjueåra. Mannens kvinnelige kjæreste ringte politiet, som fikk avhørt mistenkte. Politiet anmeldte mistenkte og viste ham bort fra området.

— Det var ikke grunnlag for arrest, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved operasjonssenstralen.

Mulig hatkriminalitet

Fornærmede, kjæresten hans og et annet vitne ble også avhørt, og det er opprettet sak. Det var ingen relasjon mellom de involverte.

Operasjonsleder opplyser at saken er rapportert som mulig hatkriminialitet. Det står imidlertid ikke noe om hvorfor i rapporten, opplyser Grøttum.

Mannen som ble bortvist og anmeldt hadde utagert mot flere forbipasserende, men ingen av disse kom til skade.

Kjørt til sykehus med skader i ansiktet

Ambulanse og politi var i Fjordalleen på Tjuvholmen ved tretiden natt til søndag etter melding om en mann i begynnelsen av femtiårene, som mente han var blitt ranet og slått. Han hadde skader i ansiktet, en stor kul i hodet og en skulder ut av ledd. Mannen er brakt til Ullevål sykehus. Hendelsesforløpet er foreløpig uavklart.

Operasjonsleder opplyser at det er uklart om hendelsen har skjedd inne i en leilighet eller utenfor, på gata.

Politiet var i kontakt med en annen mann på stedet, i midten av femtiårene, som hadde skader i en ankel.

Politiet jobber med innhenting av video som kanskje kan bidra til å oppklare saken.

Powered by Labrador CMS