En mann har blitt knivstukket på åpen gate i Bogstadveien.

Person alvorlig skadd etter knivstikking på Majorstua

En ung mann og en ung kvinne på sparkesykler er etterlyst etter knivstikking på Majorstua. En mann er alvorlig, men ikke kritisk skadd.

Publisert

Politiet er med flere patruljer i krysset mellom Bogstadveien og Sorgenfrigata på Majorstua, etter melding om at en person er knivstukket på åpen gate. Mistenkte har kjørt fra stedet på sparkesykkel, melder politiet.

– Det var en hendelse i forkant mellom to personer på svarte sparkesykler og mannen som nå er knivstukket, sier innsatsleder på stedet, Tore Barstad.

De to stakk av på sparkesyklene, som politiet antar ikke er leide, men private.

Mange vitner

Avisa Oslo skriver at vitner har beskrevet en konfrontasjon i forkant av hendelsen. Det dreier seg om en trafikkhendelse, eller noe som skjedde i forbindelse med sparkesyklene.

– Vi har flere vitner som har gitt ulike beskrivelser, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli.

En ung kvinne og en ung mann stakk fra stedet på sparkesykkel.

Barstad roser vitnene som bidro med helsehjelp før ambulansen ankom, skriver VG. Han sier det var mye folk der, og at det var tilfeldig forbipasserende som meldte fra til politiet

Ber om tips

Politiet beskriver de to som en ung mann med afrikansk utseende med svart jakke med hvit hette, og en ung kvinne, lys i huden, krøllete blondt hår, svarte klær, og blå eller lilla veske. Begge er trolig i slutten av tenårene, mannen rundt 1.80 høy og tynn.

Politiet er svært interessert i tips om knivstikkingen, som skjedde noen minutter før klokka 20.

– Det kan være folk som gikk videre fordi de ikke trodde de hadde noe å fortelle, men vi vil gjerne ha kontakt, sier Barstad.

Konfrontasjon som endte alvorlig

– Ingen er pågrepet, og ingen er foreløpig identifisert. Det er det vi jobber med nå, forteller Morten Kalhagen ved krimvakta til NTB mandag.

Politiet jobber med innhenting av videoopptak og elektroniske spor. De ønsker å komme i kontakt med en mann og en kvinne, som forsvant på sparkesykler.

– Det er ingen opplysninger som tilsier en tidligere relasjon mellom de involvert. Men det har vært en konfrontasjon som endte i en alvorlig sak, sier krimvaktlederen.

Powered by Labrador CMS