Fra første dropp viste Manglerud Star vilje til å slåss, og innsatsen ble kronet med en solid seier over Frisk Asker.

Frisk måtte ta poeng for å henge med i tetstriden. Fikk i stedet juling av Manglerud Star

Et Manglerud Star-lag som ble ydmyket av byrival Grüner i forrige kamp var ikke til å kjenne igjen da de møtte Frisk Asker.

Frisk Asker trengte desperat poeng for å henge med i tetstriden. I stedet røk laget på sitt fjerde strake tap lørdag.

Fra første dropp viste Manglerud Star vilje til å slåss, selv om det skulle gå mer enn halvveis i førsteperiode før hjemmelaget fikk det første målet.

Opp i ledelse etter 2. periode

Marcus Bryhnisveen fikk lurt inn pucken for MS i overtallsspill. Men Frisk svarte raskt og Bobby Thomas Macintyre utlignet kun halvannet minutt senere. 1-1 vr også resultatet ved første hvil.

2. periode skulle derimot MS dominere. Før den var halvspilt hadde MS scoret to ganger. Christoffer Berger sendte drabantbylaget i ny ledelse før Lucas Trygg satte en ny puck i Frisk-målet. Da hjalp det lite med et trøstemål til Frisk.

Til slutt i midtperioden sto det 4-2 til hjemmelaget, den siste scoringen kom etter et skudd fra Lucas Trygg via Emil Bejmo.

Ingen umulighet å nå sluttspill

I sisteperioden klarte aldri Frisk å ta opp kampen. Den siste scoringen til hjemmelaget ble satt av Theodor Steen-Gulbrandsen. Og dermed var det klart at Manglerud Star hadde spilt en av sine sterkeste kamper hittil i sesongen.

MS har fortsatt håp om å nå sluttspill. Men da må Ringerike slås kommende torsdag. Men fortsetter drabantbyglaget fra Oslo øst som mot Frisk, er det ingen umulig oppgave.