Den nye Europris-butikken på Løren blir halvparten så stor som de tradisjonelle Europris-butikkene, og vil satse på varer som er lettere å ta med hjem på trikken eller sykkelen.
Den nye Europris-butikken på Løren blir halvparten så stor som de tradisjonelle Europris-butikkene, og vil satse på varer som er lettere å ta med hjem på trikken eller sykkelen.

I dag åpner nye Europris City i Lørenveien 38

— Europris åpner matbutikk i Lørenveien. Butikksjef Rune Vålbekk og de 13 medarbeiderne lover ekstra gode åpningstilbud i den nye butikken.

Publisert

Torsdag 26. november blir en merkedag for Europris. Da åpner butikk nummer 266 i Lørenveien 38 på Løren i Oslo.

— Nå er det jo både julevarer og Black Friday-tilbud, og åpningstilbud, så her skulle det være noe for enhver, sier butikksjef Rune Vålbekk.

Satser på Løren

Butikkjeden Europris selger alt fra dagligvarer til jernvarer, maling, dyrefor, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, garn, leker og mye annet. I den nye Europris-butikken vil det imidlertid satses på mindre varer som er lettere å frakte.

— Vi er spent på hvordan dette blir her på Løren, sier butikksjef Rune Vålbekk.

For halvannet år siden ble en tilsvarende testbutikk i Gunerius-senteret - Europris City, åpnet. Den ble en suksess, og kåret til «Årets nykommer» i Europris. Nå åpner Europris den samme, mindre butikkvarianten i Lørenveien 38 på Løren.

Smittevern og gode tilbud

Tilgjengeligheten til butikken er god, med mange parkeringsplasser, inkludert gateparkering med én-times parkering rett utenfor butikken.

— Området her er jo i rivende utvikling, og med kort avstand fra både Ensjø, Valle Hovin, Lille-Tøyen, Økern, Ulven og Sinsen i tillegg til Hasle og Løren, sier Vålbekk.

Han opplyser samtidig om at den nye butikken vil arbeide for å overholde smittevernet.

— Alle smittevernhensyn er tatt, og det blir fokus på å holde avstand, sier butikksjefen. Sammen med sine 13 medarbeidere lover han også mange gode åpningstilbud.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.