En 18-åring er pågrepet etter knivstikkingen på utestedet Blå natt til søndag. Vedkommende framstilles for varetektsfengsling tirsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

18-åring pågrepet etter knivstikkingen på Blå natt til søndag

Mannen som har vært etterlyst etter knivstikkingen natt til søndag meldte seg mandag kveld for politiet. Tirsdag framstilles han for varetektsfengsling i Oslo tingrett.

Publisert

Mannen kom sammen med sin forsvarer til politihuset på Grønland. Han satt mandag kveld i avhør og blir tirsdag fremstilt for varetektsfengsling, opplyser politiadvokat Sturla HenriksbøOslo politidistrikt tirsdag morgen.

Natt til søndag ble to menn i 20-årene alvorlig skadd i knivstikkingen på utestedet. Politiet har lett etter mannen som meldte seg siden søndag.

Stabil tilstand for de to skadde

Tilstanden til de to som ble alvorlig skadd, var søndag ettermiddag stabil, opplyser politiet.

– Vi leter nå etter en navngitt gjerningsperson, som vi har siktet for drapsforsøk, opplyste politiinspektør Grete Lien MetlidOslopolitidistrikt til NTB søndag.

Metlid beskriver de tre mennene som kjenninger av politiet. Angrepet skal ikke ha vært rettet mot tilfeldige personer. Ifølge Dagbladet kan det være snakk om et gjengoppgjør. TV 2 melder at de er tilknyttet Young Bloods.

Politiet fikk melding om knivstikkingen i 2.30-tiden natt til søndag. Ifølge vitner på Blå hørtes det først et smell før to personer som blødde fra overkroppen kom ut.

Powered by Labrador CMS