Politiet jakter nå en navngitt gjerningsperson etter nattens knivstikking ved utestedet Blå på Grünerløkka. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Politiet leter etter navngitt gjerningsmann etter knivstikkingen på Blå i natt

Alle de involverte i knivepisoden skal ha tilknytning til den kriminelle gjengen Young Bloods.

Publisert

Natt til søndag ble to menn i 20-årene alvorlig skadd i knivstikking på et utested i Oslo. Politiet leter søndag etter en navngitt gjerningsperson. Tilstanden til de to mennene som ble alvorlig skadd er søndag ettermiddag stabil, opplyser politiet. Politiet har identifisert en mulig gjerningsmann.

Politiinspektør Grete Lien Metlid sier politiet kjenner identiteten til mannen som knivstakk to personer på Blå natt til søndag. Foto: Arnsten Linstad

— Vi leter nå etter en navngitt gjerningsperson, som vi har siktet for drapsforsøk, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, til NTB.

Mulig internt oppgjør i Young Bloods

De tre involverte er alle menn i 20-årene, og Metlid beskriver dem som kjenninger av politiet. Angrepet skal ikke ha vært rettet mot tilfeldige personer, men ifølge Dagbladet kan det være snakk om et gjengoppgjør.

Ifølge TV 2s kilder har alle de involverte tilknytning til den kriminelle gjengen Young Bloods.

– Dette er personer med relasjoner til kriminelle miljø, men det er foreløpig ukjent hva som var årsaken til slagsmålet, forteller Metlid.

En tredje person ble sett løpende fra stedet med synlige skader.

– Vi har foreløpig ikke klart å verifisere hvorvidt det er flere skadde, men vi kan ikke utelukke dette, sier Metlid.

Powered by Labrador CMS