Sjette strake tap for Grorud

Grorud gikk på sitt sjette tap på rad da klubben røk 1-3 for Fredrikstad i 1. divisjon i fotball.

Grorud tok ledelsen da Bjørn Martin Kristensen scoret et kvarter før sidebytte. 20-åringen har scoret fem mål i år. Ved pause var stillingen 1-0 til Grorud.

Mads Nielsen utlignet da han satte inn 1-1, og Fredrikstad tok ledelsen ved Riki Alba etter et kvarter av andre omgang. Noa Williams sørget for at stillingen var 3-1 fem minutter før slutt. Dermed endte oppgjøret 3-1.

Plenty av gule kort

Fredrikstads Nicolay Solberg, Riki Alba og Alexander Betten Hansen fikk se det gule kortet. For Grorud fikk Didrik Sereba og Glenn André Harviken gult kort.

2965 tilskuere var til stede på kampen på Fredrikstad stadion. Grorud møter KFUM Oslo 31. juli.