Politiet er på Torshov med store ressurser. En person har skade som er forenlig med å ha blitt skutt og er kjørt sykehus. Fornærmede er alvorlig, men formentlig ikke livstruende skadd.

Mann skutt på Torshov. En pågrepet

Politiet har pågrepet en person etter skyting på Torshov onsdag kveld. En annen person er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skuddskader.

Publisert

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skutt på Torshov onsdag kveld. En person er pågrepet i saken.

Politiet tror ikke det dreier seg om et tilfeldig offer.

– Vi har pågrepet en person, og vi ser etter flere, opplyser politiets innsatsleder Monica Engebretsen til journalister på stedet.

Politiet rykket først ut etter melding om slagsmål, og om at en mann lå nede. Meldingen kom inn til politiet klokka 18.20, og det var flere som ringte.

Store politistyrker rykket ut til stedet, hvor de fant en mann med det som så ut til å være skuddskader. Mannen ble kjørt til Ullevål sykehus.

Politiet er på Torshov med store ressurser. En person har skade som er forenlig med å ha blitt skutt og er kjørt sykehus. Fornærmede er alvorlig, men formentlig ikke livstruende skadd.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Ikke en tilfeldig fornærmet

– Fornærmede er alvorlig, men trolig ikke livstruende skadd, opplyser politiet.

Politiet har innbrakt to vitner som skal avhøres.

– Vi jobber på åstedet både teknisk og taktisk. Det jobbes med sporsikring, vitneavhør og så videre. Opplysningene i saken gjør at politiet mener dette ikke er en tilfeldig fornærmet, opplyser operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt.

Politiet mener det ikke er grunn til å tro at det er utrygt for beboere og andre som befinner seg i området.

Det var ifølge innsatslederen mange vitner i nærheten, og politiet ber folk ta kontakt hvis de har informasjon om saken.

Powered by Labrador CMS