Politiet er på Grønland hvor en person torsdag kveld ble utsatt for vold. En pistol skal også ha blitt beslaglagt.
Politiet har sperret av en gate på Grønland etter at en person torsdag kveld ble utsatt for vold.

Person til sykehus med alvorlige skader etter vold på Grønland. En mann er siktet for drapsforsøk

En mann er siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse på Grønland torsdag. På stedet gjorde også politiet beslag av et skytevåpen.

Publisert

Politiet rykket torsdag kveld ut til Grønland hvor en person var skadet etter å ha blitt utsatt for vold.

Fornærmede ble sendt til sykehus for behandling, med det som fremstår som alvorlige skader i hode og overkropp. Det er ikke snakk om skuddskader, men skader etter å ha blitt utsatt for fysisk vold, oppdaterer politiet om klokken 20:07.

Politiets operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter informerte etter hendelsen om at politiet hadde beslaglagt et skytevåpen på stedet, med informasjon om at det kan ha blitt avfyrt skudd i forbindelse med hendelsen.

Politiet har kontroll på en mistenkt gjerningsperson. Begge involverte er menn i 30-årene. Den ene mannen er siktet for drapsforsøk, informerer politiet NTB om.

– Fremstår ikke tilfeldig

– Vi leter pr nå ikke etter flere involverte, da vi mener å ha kontroll på alle involverte. I dette ligger også at vi mener det ikke er en gjenstående fare for publikum og beboere på Grønland, skriver Nysæter i en oppdatering.

Politiet kjenner foreløpig ikke til bakgrunnen for hendelsen, men det fremstår ikke som tilfeldig, skriver operasjonslederen.

Politiet jobber med å innhente informasjon som kan belyse omstendighetene i forkant av hendelsen. Det jobbes med åstedsundersøkelser og det pågår avhør av vitner.

Powered by Labrador CMS