31-åringen skal ha begått overgrep mot de tre kvinnene ved ulike adresser i Oslo, både boliger og hoteller.
31-åringen skal ha begått overgrep mot de tre kvinnene ved ulike adresser i Oslo, både boliger og hoteller.

31-åring kan få forvaring for grov vold, frihetsberøvelse, drapstrusler og voldtekter av tre kvinner i Oslo

I tiltalen mot en 31 år gammel oslomann varsler statsadvokaten at det kan bli lagt ned påstand om forvaring. Forholdene han er tiltalt for strekker seg over nesten fire år, og omfatter særs grove overgrep mot tre kvinner.

Publisert Sist oppdatert

31-åringen må møte i tingretten 2. mars neste år, og er tiltalt for grov vold, voldtekt og frihetsberøvelse. Oslomannen skal ifølge tiltalen ha voldtatt, drapstruet og utøvd grov vold mot tre ulike kvinner fra 2016 og til i år.

Mannen skal ha begått overgrepene ved ulike adresser i Oslo, både boliger og hoteller. Ifølge tiltalen skal også en kvinne ha blitt utsatt for grove overgrep et annet sted på Østlandet.

Nekter straffeskyld

31-åringen ble ifølge TV 2 pågrepet etter at han skal ha voldtatt en kvinne på et hotell i Oslo sentrum i starten av april i år. Blant annet strammet han ifølge tiltalen et belte rundt halsen hennes og truet med å slå henne med et varmt strykejern om hun ikke gjorde som han sa.

Han er også tiltalt for ha voldtatt en tidligere samboer samt utsatt henne for grov vold og frihetsberøvelse – gjennom å ha holdt henne innesperret fra april eller mai til juli i 2018. Han skal også ha vært voldelig mot en annen tidligere samboer.

Mannens forsvarer, advokat Bjørn Arild Langenes, sier at klienten ikke kjenner seg igjen i bildet som tegnes av ham og at han nekter straffskyld. 31-åringen sitter for tiden varetektsfengslet.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.