Radøy 20181217.Politi, brannvesen, Røde Kors, ambulanse, Norske redningshunder, dykkere, luftambulanse og redningsskøyte deltar i en redningsaksjon som er sett i gang ved Austmarka ved Radsundet på Radøy da en mann hørte skriking om hjelp.
– Personens liv sto ikke til å redde, opplyste politiet i ved 3-tiden fredag.

15-åring mistenkt for knivstikking ved Sinsen skole

En 15 år gammel gutt er mistenkt for å ha knivstukket en 23 år gammel mann ved Sinsen skole tirsdag kveld.

Publisert

Politiet ble varslet om en knivstikking på skolen i Lørenveien klokken 21.25. Da de kom fram, brukte politiet lang tid på å finne ut om noe faktisk hadde skjedd.

– Det var en utfordrende dialog med melderne. Men etter en drøy time viste det seg at en mann på stedet var knivstukket i låret. Det hadde han ikke fortalt til politiet. Han blødde heller ikke, men han er nå sendt til sykehus, forteller operasjonsleder Bjarne Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Anholdt 15-åring 

Politiet bevæpnet seg i søket etter gjerningsmannen. Etter hvert fikk politiet anholdt en 15-åring, som de mistenker for å stå bak knivstikkingen.

– Vi har kontroll på en mistenkt gutt på 15 år. Han er anholdt, og vi har kontaktet barnevernsvakten slik at vi kan få til et avhør etter hvert, sier operasjonslederen.

Politiet jobber med å avklare hendelsesforløpet, men det var ved midnatt uklart hva som har skjedd.

– Vi forsøker å nøste opp i dette, men vi vet lite sikkert om bakgrunnen her.

Powered by Labrador CMS