Så mange som fem biler er påtent i Oslo siste døgn. Men politiet har ikke funnet noen skyldige. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Så mange som fem biler er påtent i Oslo siste døgn. Men politiet har ikke funnet noen skyldige. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Fem biler har brent i byen det siste døgnet

Totalt fem biler har tatt fyr i Oslo det siste døgnet. Politiet etterforsker om det er sammenheng mellom brannene.

Publisert

Den første brannen oppsto på Grønland ved 2.35-tiden i natt. Oslo brann- og redningsetat meldte at det var en varebil som var rammet, og at det var fare for røykspredning inn åpne vinduer i bolighusene rundt.

Ved 3.55-tiden brant det på nytt. Denne gang i to personbiler i Seilduksgata på Grünerløkka. Her tok også et tre ved bilene fyr, og brannvesenet måtte slokke flammer også i dette.

Sannsynligvis påtent

– Vi antar at brannene er påtent, men har ikke fått undersøkt bilene. De er tauet inn for krimteknisk undersøkelse, sier operasjonsleder Guro Sandnes til NTB.

Hun sier at vitner muligens har sett noen løpe fra stedet, men politiet har ikke kontroll på disse personene eller hvem de er.

Bilbrann på Kampen

I 17-tiden begynte det å brenne i en bil i Skedsmogata i Oslo, mens det noen timer tidligere hadde begynt å brenne i en bil ved Kampen skole.

– Det må etterforskes videre før vi kan si om det er en sammenheng og hva som er brannårsaken, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB.

Bilene ble ødelagt, og brannvesenet kunne bare konstatere at det brant godt i bilene.

Powered by Labrador CMS