Sigve Bolstad
Sigve Bolstad ønsker en generell bevæpning av oslopolitiet og er for en restriktiv narkotikapolitikk. Nå står han øverst på Oslo SPs nominasjonsliste.

Sp-topp og tidligere politisjef på Manglerud støtter generell bevæpning av Oslo-politiet

Nominasjonskomiteen i Oslo Senterparti innstiller Sigve Bolstad (59) på førsteplass til stortingsvalgslista for Senterpartiet i Oslo valgkrets.

Publisert

Sigve Bolstad er i dag statssekretær for justisminister Emilie Enger Mehl og bosatt i Nordstrand bydel. Tidligere har Bolstad vært stasjonssjef ved Manglerud politistasjon.

– Organisert kriminalitet og kriminelle nettverk truer demokratiet og viktige strukturer i samfunnet vårt. Vi må derfor jobbe for et lovverk som sikrer politiet de virkemidlene som trengs for å bekjempe kriminalitet, sier han.

Restriktiv narkotikapolitikk

Bolstad vil jobbe for at alle politiutdannede skal være sikret jobb etter endt utdanning og for en generell bevæpning av politiet. Han ønsker at Oslo skal være en trygg by, med gode bomiljø, sterkt fokus på forebyggende arbeid og en restriktiv narkotikapolitikk.

Før han tok over som leder av Manglerud politistasjon, var han leder av Oslo politiforening fra 2005 til 2013, samt forbundsleder i Politiets fellesforbund fra 2013 til 2022.

2. plassen til SP

På 2. plass på Senterpartiets Oslo-liste innstilles Synne Lerhol (33).

-- Norge har som mål å være et religionsåpent, ikke religionsfritt samfunn, sier Morten Edvardsen (Sp). Til h. vara til bystyret, Synne Lerhol (Sp).
Synne Lerhol innstilles til andreplassen på Oslo SPs stortingsliste. Til venstre tidligere bystyremedlem Morten Edvardsen.

Lerhol bor på Tøyen og jobber i frivilligheten. Synne brenner for å utjevne forskjeller, sikre gode helse- og velferdstjenester uansett hvor i landet man bor, og en solidarisk utenrikspolitikk. 

Komiteen legger fram lista for endelig behandling på nominasjonsmøtet som avholdes lørdag 30. november.

 

Powered by Labrador CMS