Benjamin Stokke i Kristiansund-drakt sommeren 2018. Nå er han Vål`enga-gutt.
Benjamin Stokke i Kristiansund-drakt sommeren 2018. Nå er han Vål`enga-gutt.

VIF henter Benjamin Stokke fra danske Randers: – Hadde veldig lyst til å spille for Vålerenga

Angrepsspilleren Benjamin Stokke kan få sin debut borte mot VIF-trener Dag-Eilev Fagermos gamleklubb Odd onsdag.

Publisert

Vålerenga fotball bekrefter selv overgangen på sine nettsider tirsdag. Benajmin Stokke har signert en kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen.

29-åringen gikk til Randers i 2018, men etter to år i den danske klubben vender han nå hjem. Stokke har en fortid hos Sandefjord, Mjøndalen og Kristiansund.

Nå blir Vålerenga neste stopp i karrieren.

— Går dramatisk ned i lønn

— Jeg har ventet en stund på dette, så det skal bli veldig gøy å komme i gang. Jeg håper å kunne ta for meg litt på topp, sier Stokke.

— Dette er en stor klubb, og man tenker ikke lenge på det når en får vite at Vålerenga er interessert, tilføyer han.

Vålerenga opplyser at klubben har fått frigjort midler ved å låne ut spillere til andre klubber den siste tiden. Det muliggjør avtalen med Stokke.

— Benjamin hadde veldig lyst til å spille for Vålerenga. I tillegg til å gå dramatisk ned i lønn, har han også takket nei til flere andre klubber som har tilbudt han lengre kontrakter, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS