Koronagrensene må overholdes, mener Benedicte Barr stående bak elpiano. I forgrunnen Janne Kjellemann (til v.) og Kjersti Ekman.
Koronagrensene må overholdes, mener Benedicte Barr stående bak elpiano. I forgrunnen Janne Kjellemann (til v.) og Kjersti Ekman.

Musikkteateret ved Akerselva sykehjem ble avlyst. Da spilte gruppa Underholdningsvogna i stedet inn en video

— Eldre er kanskje blant de som blir mest isolert nå. Derfor lagde vi video her i stua på Ullevål da konsertene ble avlyst, forteller Benedicte Barra i Underholdningsvogna.

Publisert Sist oppdatert

Underholdningsvogna har turnert land og strand rundt siden oppstarten i 2013. Kompaniet lager musikkteater for eldre og har mange forestillinger på sykehjem. Men da koronapandemien brøt ut ble alle forestillinger avlyst. Blant annet ved Akerselva sykehjem og Furusethjemmet i Oslo.

— Noe av det vi synes er viktig og som betyr mye for de vi besøker, er den fysiske kontakten og tilstedeværelsen mellom oss og publikum, forteller Kjersti Ekman i Underholdningsvogna.

— Et varmt håndtrykk, en klem etter forestillingen eller en svingom på dansegulvet. Det går dessverre ikke nå, sier hun.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 695
kr 1,90 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 189
kr 2,10 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 75
kr 2,50 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp