Oslo Tingrett har satt av tre dager til å behandle saken om utpressing.
Oslo Tingrett har satt av tre dager til å behandle saken om utpressing.

Mann avtalte sex med tenåringsjente – møtte voksen mann

En mann må møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha avtalt sex med en tenåringsjente. I stedet møtte han en voksen mann som representerte Barnas Trygghet.

Publisert

Onsdag starter rettssaken mot den 44 år gamle mannen, som er tiltalt for å ha avtalt å møte et barn under 16 år med forsett om å begå voldtekt eller seksuell omgang eller handling.

På kvelden 19. august i fjor avtalte han å møte en 14 år gammel jente på McDonalds på Grorud i Oslo, med forsett om å foreta en seksuell handling. Da han kom til restauranten ble han i stedet møtt av en voksen mann fra organisasjonen Barnas Trygghet.

Fant dop og ammunisjon

Etter å ha blitt arrestert, fant politiet også mindre mengder hasj og kokain i bukselommen hans. Politiet fant også ytterligere hasj og ulovlig lagret og anskaffet våpenammunisjon i mannens bopel.

Det er satt av én dag til rettssaken.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS