Men mannen lot det ikke være med overgrep via Snapchat. To av jentene skal han også fysisk ha forgrepet seg mot selv.
Men mannen lot det ikke være med overgrep via Snapchat. To av jentene skal han også fysisk ha forgrepet seg mot selv.

Så mange som 41 barn skal Oslo-mannen (40) ha utnyttet seksuelt over en femårsperiode

Flere ganger skal han ha fått mindreårige jenter til å masturbere seg selv og sende bilder og videoer på Snapchat av handlingen. Av og til overtalte han barna mot penger. To av jentene skal han ha forgrepet seg fysisk mot selv.

Publisert

Blant de mange overgrepsparagrafene mannen er tiltalt for, er denne: for å ha fått et barn under 14 år til å utføre handlinger som svarer til seksuell omgang med seg selv, og voldtekten omfattet innføring av gjenstander i skjeden.

Flere ganger skal han ha fått mindreårige jenter til å masturbere seg selv og sende bilder og videoer på Snapchat av handlingen mot betaling. Av og til overtalte han barna med penger.

Til flere av jentene skal han også ha sendt seksualiserte bilder og videoer av seg selv.

Foregikk i fem år

Overgrepene mannen er tiltalt for skjedde i perioden 2016 til 2020, tett opp til han ble tatt av politiet i slutten av mars 2020. Alle barna bodde i Oslo eller annet sted på Østlandet. De yngste jentene han skal ha forgrepet seg på var 11 år.

Da politiet til slutt kom på døra hans, i mars 2020, var han i besittelse av 38 530 bildefiler og 1 529 videofiler, som viste overgrep mot barn eller som seksualiserte barn. Av disse bildene og videoene skal minst 652 av dem ha stammet fra hans egne fremstøt mot ofre.

Ikke bare bilder

Men mannen lot det ikke være med digitale overgrep. To av jentene skal han også fysisk ha forgrepet seg mot selv.

Rettsaken mot mannen går i Oslo tingrett fra 20. april – 25. mai.

Powered by Labrador CMS