Bård Folke Fredriksen er ansatt som ny sjef i Norske Boligbyggelags Landsforbund SA. Han tiltrer 1. januar 2020. Foto: Ilja C. Hendel

Tidligere Oslo-byråd Bård Folke Fredriksen (H) blir ny direktør for boligbyggelagene

Bård Folke Fredriksen har tidligere erfaring som statssekretær for Høyre i Kulturdepartementet, som byråd for byutvikling i Oslo og leder av politisk avdeling i Høyres stortingsgruppe.

Publisert

Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) har til formål å samle boligbyggelagene i Norge og arbeide for deres felles interesser. NBBL ønsker en aktiv og bærekraftig bolig- og bygningspolitikk som sikrer gode bomiljøer, ifølge en pressemelding.

– Å få jobbe med noe så viktig som bolig er en drømmeposisjon for meg. Boligbyggelagene og borettslagene gir trygge rammer for boliger. De har vært helt avgjørende for at de fleste i Norge eier sin egen bolig. Jeg gleder meg til å fremme boligbyggelagenes interesser og til å delta i viktige diskusjoner, blant annet om hvordan boligbyggingen kan holde tritt med befolkningsveksten, sier Bård Folke Fredriksen.

Han tiltrer i stillingen 1. januar 2020 og tar over etter nåværende direktør Thor Eek. Han har vært administrerende direktør de siste åtte årene.

Powered by Labrador CMS