Elever fra Natur videregående skole og Bybonden i full sving på Losæter (dedikert til kunst og urbant landbruk i et område i Bjørvika) i april i fjor, med Barcode i bakgrunnen. Foto: Losæter
Elever fra Natur videregående skole og Bybonden i full sving på Losæter (dedikert til kunst og urbant landbruk i et område i Bjørvika) i april i fjor, med Barcode i bakgrunnen. Foto: Losæter

Nysgjerrig på hva som skjer i Bjørvika fremover? Sett av kvelden 24. april

Publisert

Vil du finne ut hva som skjer i Bjørvika fremover? 24. april kan du få vite det på et informasjonsmøte i et av de nye Barcode-byggene.

Sørenga og Barcode er ferdig utbygget, og utbyggingen mellom Dronning Eufemias gate og fjorden er i full sving. Det er stor aktivitet både i områdene som er ferdig utbygget og på byggeplassene.

Hvor langt har utbyggingen i Bjørvika kommet? Hva er planene for 2017 og 2018? Og hvordan vil det se ut i der når alt er ferdig? Hvordan er og blir bygulvet, de mange offentlige rommene og den 3 kilometer lange havnepromenaden?

Konturene av to de store kulturbyggene Deichmanske Bibliotek og Munchmuseet trer nå tydelig fram, når åpner de for publikum og hvordan vil byggene se ut? Finnes det barnehager i Bjørvika og hva er planene for skolen?

Dette er noen av spørsmålene som vil bli besvart når Bjørvika Utvikling AS inviterer til åpent informasjonsmøte 24. april.

Her er programmet

Informasjonsmøtet arrangeres for sjette år på rad for alle som er interessert i å få en oppdatering om utbyggingen og aktivitetene i Bjørvika. Det er gratis og er åpen for alle, men begrenset antall plasser. Derfor er påmeldingen bindende.

Møtet skjer mandag 24. april, klokken 17:00-19:00. Sted er Auditoriet, Dronning Eufemias gate 16 i Barcode. Påmelding nederst på følgende side: http://www.bjorvikautvikling.no/toppmeny/nyheter/infomote-24april

Slik ser programmet ut:

  • Geir Lynnebakken fra Bjørvika Utvikling redegjør for overordnet status og planene for utbyggingen med fokus på de offentlige rommene.
  • Karoline Sandborg Lindsay kommer fra utdanningsetaten og informerer om den planlagte skolen og flerbrukshallen som er planlagt ferdigstilt til 2022.
  • Rolf Thorsen fra Oslo S Utvikling forteller om prosjektene sine i Bispevika og Barcode (Barcode Oslo).
  • Bernt Nordby Skøien fra HAV Eiendom vil i sin presentasjon fokusere på arbeidet med studentboliger og Diagonale og området rundt skoletomten.
  • Per Egil Steen fra Kulturbyggene i Bjørvika forteller om Munchmuseet og Deichmanske bibliotek.
  • Avslutningsvis blir det en presentasjon av aktiviteter for store og små som vil finne sted i Bjørvika i 2017, som blant annet Havnelangs, Barcode Challenge, bokoverrekkelse til Framtidsbiblioteket, Åpen Gård, og løpende aktiviteter på Losæter og hos Friluftshuset på Sørenga.
Powered by Labrador CMS