Mange passasjerer på Oslo S-perrongene da en signalfeil på Skøyen skapte store forsinkelser mandag ettermiddag. Foto: Maia Birtles
Det var mange passasjerer på Oslo S-perrongene da en signalfeil på Skøyen skapte store forsinkelser også tidligere denne uken, på mandag ettermiddag.

Signalfeil fulgt av ny signalfeil på Oslo S: – Annen type feil

Nok en gang oppsto forsinkelser som følge av signalfeil i togtrafikken fredag ettermiddag.

Publisert

Bane Nor meldte i en oppdatering like før klokken 14.30 at det var forsinkelser i togtrafikken som følge av signalfeil ved Oslo S.

Det ble da jobbet med å rette feilen og ble varslet ny oppdatering klokken 15.00. Klokken 14.53 ble feilen meldt rettet, men folk måtte likevel fortsatt regne med forsinkelser, ifølge Bane Nor.

Ny feil like etter

Etter kort tid ble det på sin side meldt om signalfeil ved Oslo S på ny. 

Bane Nor varslet da ny oppdatering klokken 16.00 idet de jobbet med å rette feilen.

– Den er kanskje beslektet med den forrige feilen, som ble meldt rettet, men det er altså en litt annen type feil, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til NTB og fortsatte: 

– De fleste kommer nok fram, men litt senere enn planlagt. Som alltid gjelder det da å sjekke reiseplanleggeren i god tid før man skal dra.

Ikke første gang

Rett før klokken 16.00 var meldingen fra Bane Nor at det var usikkert hvor lang tid feilrettingen ville ta.

Klokken 17.25 ble feilen meldt rettet, men nok en gang ble reisende bedt om å regne med forsinkelser og innstillinger.

Også på mandag denne uken måtte reisende smøre seg med tålmodighet da en signalfeil på Skøyen skapte store forsinkelser i togtrafikken i hovedstaden.



Powered by Labrador CMS