Slik ser de nye venteområdene ut.
Slik ser de nye venteområdene ut.

Nye venteområder åpnet på Oslo sentralstasjon

— Vi ønsker at flere skal ta toget, og da må også stasjonsområdene våre være attraktive, sier direktør for persontrafikk i Bane Nor, Terje Myrland.

Publisert

Oslo S er et av de største knutepunktene i Norge, hvor mer enn 150 000 mennesker passerer hver dag. I dag åpnet Bane Nor nye, oppgraderte venteområder på Oslo sentralstasjon.

— Vi har fått på plass nye og moderne møbler, bedre muligheter for å kunne lade telefon, og bedre servicetilbud. Alt i samarbeid med de som er viktigst for oss, nemlig kundene, sier persontrafikk-direktør Terje Myrland i en pressemelding fra Bane Nor.

— Vil gjøre Oslo S mer attraktiv

Metallbenkene ved spor 12 og på mesaninen i Flytogterminalen, ved nedgangen til spor 13-19, er nå erstattet med tremøbler. Her er det tilgang på strøm hvor de reisende kan lade telefon eller PC. I tillegg har det kommet på plass en smoothie-bar like før nedgangen til spor 12.

— Det designet som nå er valgt er helt i tråd med det kundene har sagt at de ønsker seg, og vi håper at dette kan gjøre Oslo S til et sted hvor folk føler seg velkommen, sier Myrland.

— Jeg syns det er bra at vi nå har tatt et første steg mot å gjøre Oslo S mer attraktiv for kundene våre, sier direktøren for persontrafikk i Bane Nor.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS